dilluns, 10 de novembre del 2014

COM COMUNICAR EL DIVORCI ALS FILLS/ES I GESTIONAR LES EMOCIONS

El pròxim dia 29 de novembre de 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, la Sra. Mar Sánchez Marchori, impartirà la primera sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares. 

L'Escola de Pares i Mares és un programa de formació dirigit a pares i mares, tutors o tutores legals, i a totes les persones que tinguen al seu càrrec menors en edat escolar en la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu d'acompanyar-los en el procés educatiu dels seus fills i filles, oferint-los un espai i un temps específic amb informació i formació que responga de forma directa a les seues preocupacions i dubtes.

Al llarg del curs escolar, es dedicarà un dissabte al mes a oferir xarrades o jornades en què compartirem les millors claus educatives de la mà d'experts de reconegut prestigi des d'un punt de vista pràctic.

PRIMERA SESSIÓ : “Com comunicar el divorci als fills/es i gestionar les emocions
PONENT: Mar Sánchez Marchori
DATA: 29 de novembre de 2014
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de maig
LLOC: Sala d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

Mar Sánchez Marchori, diplomada en Estudis Avançats en Pedagogia Terapèutica, postgrau en Educació Sociopolítica, Orientadora familiar, Tècnica en màrqueting; professora externa en diverses universitats. Dona de reconegut prestigi en el món de la psicopedagogia, ensenyarà al pare i a la mare tècniques per a comunicar el divorci als fills i a les filles, habilitats per a gestionar les emocions i els conflictes en el seu transcurs.

  A continuació teniu l'enllaç per fer la inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada