diumenge, 23 de febrer del 2014

TROBADES 2014

La Trobada del 2014 ja s’apropa, està previst que tinga lloc el pròxim 6 d’abril a Vinalesa

Enguany volem i estem participant d’una manera més activa, anem a totes les reunions per l’organització de la Trobada i el 6 d’abril estarem en l’estand de la nostra escola oferint tallers per als xiquets. Si algú està interessat a col·laborar que contacte amb nosaltres, estarem encantats. 

A més, volem agrair els mestres que també hi participen en les activitats promogudes per Escola Valenciana. Mestres, com Marian 1erV han volgut que els seus alumnes participen en el concurs de Cartells de les Trobades. Concurs en què es tria, entre totes les escoles, el cartell representant de la imatge de les Trobades d’enguany i el que anirà en la carpeta de les Trobades. 
També, mestras com Marian 1erV i Puri 3erV, han volgut que els seus alumnes participen en el premi Sambori. El Premi Sambori va ser una iniciativa impulsada des d'Escola Valenciana per a promoure i difondre l'ús del valencià dins l'àmbit educatiu, a més d'incentivar la creativitat artística i imaginativa de les xiquetes i xiquets valencians. Actualment el Sambori cobreix tots els nivells educatius, des dels xiquets d'infantil i primària fins als joves de secundària, batxillerat, passant pels universitaris i la gent que estudia a les Escoles d'Adults i l'Escola Oficial d'Idiomes. 
Per últim, un altre any, Eva, la mestra de música, participa amb els alumnes de 6é en les Trobades Musicals que tindrà lloc el 3 d’abril a Vinalesa. 

Pensem que ara més que mai, és important donar suport a les Trobades en Valencià perquè estimem la nostra llengua i treballem perquè es consolide com a una llengua de futur i que no siga una llengua marginada. Per això, a més de participar com us hem contat també us hem demanat la vostra col·laboració mitjançant l'adquisició de les paperetes de la rifa
Us agraïm la vostra col·laboració i us recordem que els resultats dels sorteigs es publicaran en aquest blog, en facebook i al tauler d’anuncis de l’AMPA. 

Per altra banda,  tenim a la vostra disposició la samarreta de la Trobada 2014, el procés de confecció  és totalment  valencià i artesanal. Si algú està interessat a adquirir-la que contacte amb nosaltres o ens envie un correu electrònic (ampavirgendelrosario@hotmail.com) per mostrar-vos les mostres i fer el pagament. El preu de la samarreta és de 8 euros. Últim dia per fer la comanda el 9 de març


Mides de les samarretes segons talles:
Talla 4: 31x39cm
Talla 6: 33x42cm
Talla 8: 35x46cm
Talla 10: 38x49cm
Talla 12:  42x56cm
Talla 14: 44x60cm
Talla 16:  47x64cm
Talla P: 50x66cm
Talla M:  52x68cm
Talla G: 55x71cm
Talla SG:  57x74cm
Talla EG: 59x76cm



Moltes gràcies per la vostra col·laboració i recordeu que si voleu participar amb nosaltres en els tallers del dia de la Trobada estarem encantats de comptar amb la vostra ajuda. 

El dia de la Trobada tindrem per dinar arròs en fesols i naps. El preu de la ració serà de 2 euros i cal que porteu perols i coberts i plats per poder menjar. Podeu reservar el dinar fins al 25 de març. 

Podeu obtenir de què és i que fa Escola Valenciana en la web: http://www.escolavalenciana.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada