dilluns, 25 de novembre del 2013

28N ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR. PARTICIPA!!





El pròxim dijous 28 de novembre, es celebren eleccions a Consell Escolar de Centre. Volem insistir en l'enorme importància que té la participació de pares i mares en aquest òrgan de decisió dels centres.

La capacitat de participació de les famílies, a través de la seua presència en el Consell Escolar és molt important, qualsevol decisió important passarà pel Consell Escolar i requerirà l'acord de tots els sectors de la Comunitat Educativa per a tirar endavant: Programació General Anual, Pla de Convivència, el Projecte Educatiu de Centre…són alguns dels documents que han d'aprovar-se en el Consell Escolar.

Per tant, pares i mares tenim molt a dir en els Consells Escolars dels nostres centres, i hem de involucrar-nos en el procés electoral que determinarà qui són els nostres representants durant quatre anys.

Ací vos presentem els nostres candidats: "Perquè volem ser la teua veu dins del teu centre.
Perquè creiem que la nostra participació és important per una educació de qualitat."



Qui pot votar?
Tots els pares, mares i tutors d'alumnes del centre.

Quan?
Dijous 28 de novembre de 2013
Horari:  de 9:30 a 10:30, de 13 a 14h i de 16:30 a 17:30
LLoc: Rebedor del centre

Condicions:
El vot serà directe, secret i no delegable. S'haurà d'acreditar la personalitat mitjançant el seu DNI o anàleg.

S'haurà de votar a un màxim de tres candidats.

Si algú no pot vindre personalment el dijous es pot votar pel mètode del doble sobre. Per açò heu de ficar un sobre dirigit a la Taula Electoral amb una fotocòpia del DNI i dins un altre sobre en blanc i tancat amb la papereta de vot que se facilitarà en Direcció. Aquest sobre s'entregarà en Direcció o en Taula Electoral.

___________________________________________________


El próximo jueves 28 de noviembre, se celebran elecciones a Consejo Escolar de Centro. Queremos insistir en la enorme importancia que tiene la participación de padres y madres en este órgano de decisión de los centros.La capacidad de participación de las familias, a través de su presencia en el Consejo Escolar es muy importante, cualquier decisión importante pasará por el Consejo Escolar y requerirá el acuerdo de todos los sectores de la Comunidad Educativa para salir adelante: Programación General Anual, Plan de Convivencia, el Proyecto Educativo de Centro ... son algunos de los documentos que deben aprobarse en el Consejo Escolar .Por tanto, padres y madres tenemos mucho que decir en los Consejos Escolares de nuestros centros, y debemos involucrarnos en el proceso electoral que determinará quiénes son nuestros representantes durante cuatro años.Aquí os presentamos nuestros candidatos "Porque queremos ser tu voz dentro de tu centro .
Porque creemos que nuestra participación es importante para una educación de calidad . "



¿Quién puede votar?
Todos los padres, madres y tutores de alumnos del centro.

¿Cuando?
Jueves 28 de noviembre de 2013
Horario: de 9:30 a 10:30, de 13 a 14h y de 16:30 a 17:30
Lugar: Vestíbulo del centro

Condiciones:
El voto será directo, secreto y no delegable. Se deberá acreditar la personalidad mediante su DNI o análogo.

Se deberá votar un máximo de tres candidatos.

Si alguien no puede venir a votar personalmente puede votar por el método del doble sobre:
Para ello debe preparar su papeleta con un máximo de 3 cruces junto al nombre de los candidatos elegidos, y poner la papeleta en un sobre pequeño cerrado.
Después este sobre se debe colocar dentro de otro más grande con una fotocopia del DNI o similar.
Cierre el sobre grande y firme encima de la solapa de éste. Algún familiar o amigo le puede hacer llegar el sobre a Dirección o la Mesa Electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada