dimarts, 23 d’abril del 2013

MOBILITZACIONS PLATAFORMA ESTATAL PER L'ESCOLA PÚBLICA




L'AMPA del CEIP Verge del Rosari us convoquem a una assamblea permanent informativa el dijous 25 d'abril a les 16:30 h fins les 17.45h de la vesprada, en protesta per la implantació de la LOMQE. Aquesta convocatoria és extensible a tota la Comunitat Educativa (pares, mares, professorat i alumnes). Aprofitarem l'ocasió per debatre la situació actual del sistema educatiu i en concret, del nostre centre.

Aquest acte s'enmarca dins les mobilitzacions convocades per la Plataforma Estatal per l'Escola Pública en la qual participen tots els sectors de l'educació (CEAPA,SINDICAT D'ESTUDIANTS i SINDICATS DEL PROFESSORAT) i que culminen en la VAGA GENERAL D'EDUCACIÓ el dia 09 de maig.

Us animem a participar en aquests actes convocats de forma unitària per la comunitat educativa (mestres, mares i pares d'alumnes, estudiants, sindicats) en protesta pel projecte de llei presentat pel ministre Wert, de les retallades en educació i en defensa de l’escola pública.

Proposta d'activitats :

·        16:30h Trobada a la porta de l'escola

·        17:00h Taller d'activitats plàstiques per l'Escola Pública i assemblea de pares i mestres per debatre la situació actual del nostre centre .

·        17:45h Tots cap al IES, on s'unirem a la programació d'activitats que han propossat

Vos esperem per la defensa de l'Educació Pública i el futur dels nostres fills i filles.

Gràcies per la vostra participació (http://ampavirgendelrosario.blogspot.com.es/2013/04/pren-el-teu-centre-per-una-educacio.html)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada