divendres, 30 de novembre del 2012

NO A LES RETALLADES / NO A LOS RECORTES.


Hui, com des de fa un temps i com tots els divendres, el professorat, mares, pares i alumnat, abans d'obrir el centre es manifesten contra les retallades en educació i en defensa d´una ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT.



Des de l´AMPA vos animem a unir-vos i a defensar l´escola pública i lluitar per eixe desmantellament a la que està sometent la política educativa, tant del govern central con l´autonòmic.
Les últimes mesures del ministre Wert proposen l'augment del 20% de ràtio en les aules, l'augment de la jornada lectiva dels docents, les retallades al sou, el plurilingüisme , etc. i en conseqüència els seus efectes.


Es prioritari unir esforços amb tots els membres de la comunitat educativa, per tal d'evitar la desaparició de l'escola pública. Per això, cal, la defensa conjunta d'un ensenyament públic i de qualitat, com a dret fonamental que garanteix la igualtat d'oportunitats i el futur dels nostres fills i filles.

L'educació es el futur i a les hores, eixe futur, està en perill. I no es qüestió de en un futur , es qüestió de JA !! Volen acabar amb ella !

Recolzem L'EDUCACIÓ PÚBLICA. Recolzem al professorat,a l'alumnat, per ells , per nosaltres, per els nostres fills i filles.Perque L'EDUCACIÓ NO és un RETALLABLE


No a les retallades que mer-men la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles i en conseqüència el seu aprenentatge.
NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ.

------------------------------------------------------------------------------


Hoy, como desde hace ya mucho tiempo y como todos los viernes, el profesorado, madres, padres y alumnado, antes de abrir las puertas del centro, se manifiestan contra los recortes en educación y en defensa de una ESCUELA PUBLICA Y DE CALIDAD.



Desde el A.M.P.A os animamos a uniros y a defender la escuela pública y luchar por ese desmantelamiento a la que se esta sometiendo la política educativa tanto del gobierno central como autonómico.

Las últimas medidas del ministro Wert proponen un aumento del 20% del ratio en las aulas, el aumento de la jornada lectiva de los docentes, los recortes de sueldo, el plurilingüismo, etc, y en consecuencia sus efectos.

Es prioritario unir esfuerzos con todos los miembros de la comunidad educativa, para evitar la desaparición de la escuela pública.Por eso es necesario la defensa conjunta de una enseñanza pública y de calidad, como un derecho fundamental que garantice la igualdad de oportunidades y el futuro de nuestros hij@s.

La educación es el futuro y ahora, ese futuro está en peligro.No es cúestion de en un futuro , es cúestion de ya !!! Quieren terminar con ella.

Apoyemos LA EDUCACIÓN PÚBLICA. Apoyemos al profesorado , al alumnado, por ellos, por nosotros, por nuestros hij@s. Porque la EDUCACIÓN NO és un RECORTABLE.
No a los RECORTES que merman la calidad de la enseñanza de nuestros huj@s y en consecuencia su aprendizaje.
NO A LOS RECORTES EN EDUCACIÓN


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada